Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Moskva Torta Sa Jagodama Recept


Pinterest

Result Moskva torta VIDEO Nataša Pralica 13012021 Moskva torta veoma je popularna slastica koja je nastala u Beogradskom hotelu. Result 150 gr pečenih seckanih lešnika Izmiksati 4 belanca zatim postepenim dodavanjem 4 kašike šećera izmiksati u gušći šam. Result 400 ml slatke pavlake 800 do 1 kg svezih jagoda. Originalni recept za Moskva tortu je tajna ali sa ovim sam vam željela bar približno opisati istu. Result MOSKVA ŠNIT Originalni beogradski recept za voćnu tortu nastao kao specijalitet Hotela Moskva 1974 Recept je sastavila Anica Džepina prva..


Originalni recept za Moskva tortu je tajna ali sa ovim sam vam željela bar približno. Čuvena prelepa torta kojoj se često ponešto doda ili oduzme ali to su samo nijanse Ovo. Moskva šnit torta sa ananasom i višnjama je nešto sa čime ne možete da pogrešite..


8 kom belanaca ako su jaja malena onda stavite 9 8. WEB Tortu slagati u kalup promjera 28 cm Biskvit- u ¼ kreme umiješati sitno rezani ananas 2. 4 bjeljanjka izlupajte pjenasto dodajte 4 žl šećera 5 žlica mljevenih oraha 2 žlice. WEB 1 kašikica vanila exrakta ili 2 vanil šećera. WEB Pravljena za rođendan mom unuku Odavno sam imala recept i evo prileke da se napravi ova prelijepa. Za biskvit miksati bjelanjke i šećer Kada su bjelanjci čvrsti dodati prosijano..


Rasporedite ananas i breskve narezane na kockice koje ste predhodno dobro. Ono što ga razlikuje od jačih torti jeste da se razblaži s umućenom slatkom pavlakom Zato mada su korice s orašastim plodovima a fil od žumanaca uz voće ovaj. Originalni recept za Moskva tortu je tajna ali sa ovim sam vam željela bar približno opisati istu Za sve ljubitelje voćnih i kremastih torti ona je pravi. 500ml slatka pavlaka 13 za fil 300. Lenja pita sa džemom od smokvi i keksom Posni mafini sa čokoladom i pomorandžom Kuglof sa narandžom 2 Hleb sa kačkavaljem i..



Pinterest

Comments